Haarlem Canal House

Work in progress

One of our teams is designing the interior of a four-story authentic canal house, with views over Haarlem’s picturesque canals and bridges. The project spans 229 m² and includes two bedrooms, a bathroom, twin toilets, a dedicated home office and a living room.

The space will feature an integrated Flos lighting system to illuminate the interiors, while Salvatori tiles will add a touch of elegance to the bathroom. Our goal is to add a modern twist to historical elegance.

Stay tuned for updates.

Work in progress
Stairs
Detail

Get in touch

At Studio Piet Boon we always put tireless effort into getting to know our clients. It allows us to deliver the most relevant designs and exceed expectations. As we delve into the wishes and the purpose of a project, each Studio Piet Boon design is tailor made.