Redesigned Schoolhouse Amsterdam

Work in progress

Located in a beautiful and stately neighborhood in Amsterdam, Studio Piet Boon’s design team provided this former school with a completely new and timeless interior.

The starting point was to bring the character of the Amsterdam School, of 400m2, to the inside and combine it with the features of the surroundings and the functional requirements of its new residents. Classic white walls are effortlessly complemented with the warm tones reflected in the various natural materials such as wood and natural stone. For a more robust space, a workspace and showroom have also been added, both of which blend into the ambiance of the house and interior. Throughout the redesign, the authentic detailings are combined in a refined way, contributing to the harmonious atmosphere of this warm and secure family home.

Get in touch

At Studio Piet Boon we always put tireless effort into getting to know our clients. It allows us to deliver the most relevant designs and exceed expectations. As we delve into the wishes and the purpose of a project, each Studio Piet Boon design is tailor made.

Related products and projects