Beach Residence

Beach Villa Bonaire

Situated on a steep plot between the street and the sea on the island of Bonaire, the design for this villa uses the natural level difference in the plot as part of the design identity. Along the street side a modest one-story structure opens up to expose two stories opening to the sea. The two floor home is designed with a mix of a traditional and modern touches, with a wooden sloping roof for the main volume and sleek and straight shapes with flat roofs that reach out to the outdoor spaces. The terraces are for the most part covered and under the same roof as the interior, so that inside and outside are strongly connected. Wooden decks connect the house with the pier extending the connection to the sea.
NIEK outdoor armchair

Get in touch

At Studio Piet Boon we always put tireless effort into getting to know our clients. It allows us to deliver the most relevant designs and exceed expectations. As we delve into the wishes and the purpose of a project, each Studio Piet Boon design is tailor made.

Related products and projects