HR-Manager

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren HR-Manager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en managen van het strategische HR-beleid, dat naadloos aansluit op de doelen van het team Studio Piet Boon, bestaande uit ongeveer 70 medewerkers. Je wordt een volwaardig sparringpartner binnen het Management Team en je rapporteert direct aan de CEO.

Wie we zijn

Studio Piet Boon is een internationaal bekroonde ontwerpstudio, gespecialiseerd in exterieurs, interieurs en productontwerp. Het in balans brengen van functionaliteit, schoonheid en individualiteit kenmerkt onze ontwerpen.

Wat we doen

Ons multidisciplinaire team ontwerpt exclusieve woningen, zakelijke projecten en hospitality omgevingen, evenals een uitgebreide reeks producten voor elke ruimte in huis. We werken momenteel aan meer dan 50 projecten wereldwijd die zich uitstrekken over geografische en culturele grenzen – van appartementen in New York tot strandvilla’s in Antigua en van wintersportverblijven in Aspen en de Zwitserse Alpen tot residenties en hotels in Osaka en Miami. In samenwerking met internationale partners streven we naar authentieke, tijdloze ontwerpen die resoneren met de levensstijl, waarden en omgeving van onze klanten.

Jouw rol

Je koppelt strategisch inzicht aan een praktische uitvoering van dagelijkse werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor alle HR-gerelateerde activiteiten, met speciale aandacht voor het ontwikkelen en implementeren van een leiderschapsontwikkelingsplan, het stimuleren van teamwerk, het managen van verzuim en het stroomlijnen van wervingsprocessen. Daarnaast ben je coach voor de HR-medewerker, waarbij je ondersteuning biedt bij dagelijkse taken en het ontwikkelen van competenties.

Jouw ervaring en persoonlijkheid

Je brengt minstens 5 relevante werkervaring met je mee. Je werkt precies en hebt een scherp analytisch inzicht. Daarnaast ben je iemand die initiatief neemt, zelfredzaam is en zich soepel aanpast aan nieuwe situaties. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Je vaardigheden

 • Je hebt een HBO- of WO-diploma in HR of een vergelijkbare studierichting;
 • Actuele kennis van arbeidswetgeving en sociale zekerheid;
 • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden;
 • Je kan zowel strategisch als operationeel werken;
 • En je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Onze bedrijfscultuur

Je wordt onderdeel van een ambitieus, internationaal team binnen een organisatie met een rijke historie en een sterk merk. Onze cultuur is open en informeel, met ongeveer 70 collega’s en dertien nationaliteiten. Ons doel is om onze klanten een hoge kwaliteit service te bieden met een oprechte en nuchtere benadering.

Extraatjes

Geniet van voordelen zoals regelmatig georganiseerde bedrijfsuitjes en borrels, een personal trainer na werk, dagelijkse gezonde lunches, kansen voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om 20% thuis te werken.

Solliciteer

Ben jij de persoon die zich herkent in dit profiel en wil je bijdragen aan de internationale groei van Studio Piet Boon in een creatieve en inspirerende omgeving? Stuur dan een mail naar Laurie Pennings met je motivatie en cv naar: lpennings@hrfinders.nl of bel naar 06-14333335. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor HR Manager

Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 2.
  Subscribe to Studio Piet Boon news
  Algemene voorwaarden*
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.