Residentieel Vastgoedproject Boxshall

Work in progress

Studio Piet Boon is, in opdracht van ontwikkelaar JacMax, verantwoordelijk voor het interieurontwerp van 15 statige huizen in het hart van Brighton, Australië. Geïnspireerd door de evenwichtige levensstijl van Brighton, brengen we ons kenmerkende Nederlandse designethos naar Boxshall om moderne en authentieke composities te creëren.

Material Board

Individueel ontworpen plattegronden, inclusief speciale ruimtes voor verschillende functies die verbonden zijn via ingangen, lange gangen en nissen, zijn kenmerkend voor een traditionele huizen. Sommige ruimtes zijn omhullend en privé, terwijl andere open en verwelkomend zijn, om zo gezelschappen, licht en uitzicht op de tuin te verwelkomen. Door ons strategische design bieden de ruimtes de flexibiliteit om zich te openen of te sluiten, afhankelijk van de stemming van het moment.

Unique Penthouse
SImilar Penthouse

 

Onze designvisie richt zich op functionaliteit en karakter, terwijl de zintuigen geprikkeld worden. Grote ruimtes worden geaccentueerd door hoge ramen, deuren en ingebouwde kasten en de geïntegreerde planken en nissen nodigen uit tot kunstzinnige composities van objecten.

Grenzend aan de royale woon- en eetgedeeltes biedt een afgesloten studeerkamer rust. Keukens brengen grandeur en minimalisme in balans met stenen eilanden, inbouwapparatuur, ingebouwde planken en aparte pantry’s. De hoofdslaapkamers zijn uitgerust met op maat gemaakte houten inloopkasten.

Kitchen
Kitchen detail
Kitchen
Interior Penthouse
Penthouse
Penthouse

 

Badkamers met weelderige stenen wastafels geven vrijstaande badkuipen de ruimte. En zelfs de luxe stenen douches hebben geïntegreerde nissen en planken.

Penthouse Ensuite
Master Ensuite Penthouse

 

Elk huis op de begane grond versmelt op serene wijze met de natuur. Natuurlijk licht en de prachtige tuinen komen binnen door glazen schuifdeuren die binnen- en buitenruimtes samenvoegen. De uitzichten worden omlijst door een palet van tactiele materialen, waaronder marmeren travertijn en prachtig generfd hout in warme tinten. Muren zijn afgewerkt met een subtiele textuur die regelmatig van uitstraling verandert, van rustgevend en minimalistisch, naar mysterieus en sensueel.

Unique Living
Residence courtyard

"Woningen van blijvende schoonheid slaan een verbinding tussen bescheidenheid en opwinding."

Courtyard

Boxshall Street is een residentieel vastgoedproject in Brighton, Australië. Voor dit project heeft Studio Piet Boon samengewerkt met het lokale architectenbureau Cera Stribley Architects en de toonaangevende landschapsarchitecten van Myles Baldwin Design.

Neem contact op

Bij Studio Piet Boon doen we ons uiterste best om onze klanten te leren kennen. Dit stelt ons in staat om een zo relevant mogelijk ontwerp te maken en verwachtingen te overtreffen. We verdiepen ons in de wensen en het doel van een project, elk ontwerp van Studio Piet Boon is maatwerk.

Gerelateerde projecten