Redesigned Schoolhouse Amsterdam

Work in progress

Gelegen in een prachtige en statige buurt in Amsterdam heeft het ontwerpteam van Studio Piet Boon deze voormalige school voorzien van een compleet nieuw en tijdloos interieur.

Het uitgangspunt was om het karakter van de Amsterdamse school, van zo’n 400m2, naar binnen te halen en te combineren met de kenmerken van de omgeving en de functionele eisen van de nieuwe bewoners. Klassieke witte wanden worden aangevuld met de warme tinten die terugkomen in de verschillende natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen. Voor een meer robuuste ruimte zijn ook een werkruimte en showroom toegevoegd, die beide opgaan in de ambiance van het huis en het interieur. In de gehele herinrichting zijn de authentieke details op geraffineerde wijze gecombineerd, wat bijdraagt aan de harmonieuze sfeer van dit warme en geborgen familiehuis.

Neem contact op

Bij Studio Piet Boon doen we ons uiterste best om onze klanten te leren kennen. Dit stelt ons in staat om een zo relevant mogelijk ontwerp te maken en verwachtingen te overtreffen. We verdiepen ons in de wensen en het doel van een project, elk ontwerp van Studio Piet Boon is maatwerk.

Gerelateerde projecten