Beach Residence

Strandvilla Bonaire

Gelegen op een steil terrein tussen de weg en de zee op het eiland Bonaire, hebben we in het ontwerp voor deze villa gebruik gemaakt van het natuurlijke niveauverschil van het terrein, als onderdeel van de ontwerp-identiteit. Langs de straatkant ontvouwt een bescheiden structuur van één verdieping zich naar twee verdiepingen die zich openen naar de zee aan de achterzijde. De woning met twee verdiepingen is ontworpen met een mix van traditionele en moderne elementen, met enerzijds een schuin houten dak voor de grootste leefruimte en anderzijds slanke rechte vormen met platte daken, die uitkomen op de buitenruimtes. De terrassen zijn voor het overgrote deel overdekt door de overhangende (uitstekende, oversized) daken van het interieur, zodat binnen en buiten sterk met elkaar zijn verbonden. Houten terrassen verbinden het huis met de pier waardoor de verbinding naar de zee wordt versterkt.

NIEK outdoor armchair

Neem contact op

Bij Studio Piet Boon doen we ons uiterste best om onze klanten te leren kennen. Dit stelt ons in staat om een zo relevant mogelijk ontwerp te maken en verwachtingen te overtreffen. We verdiepen ons in de wensen en het doel van een project, elk ontwerp van Studio Piet Boon is maatwerk.

 

Gerelateerde producten en projecten