LANDSCAPE keuken

LANDSCAPE keukenverhaal
Een samenspel van strakke lijnen

Bij het zoeken naar een nieuwe keuken was de klant onmiddellijk onder de indruk van de aanblik van de LANDSCAPE keuken en gaf ons de opdracht om het LANDSCAPE concept, een samenspel van strakke lijnen, te vertalen naar huis en budget. Het vertrekpunt voor het ontwerp van deze keuken was de ruimte waarin het zou functioneren. Om optimaal gebruik te maken van de ruimte, hebben we ervoor gekozen om de keuken in de lengte te plaatsen, met de nadruk op de strakke, strakke lijnen en met een onbelemmerd zicht naar buiten. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om één muur te gebruiken en een keukeneiland toe te voegen om optimaal gebruik te maken van daglicht. Passend bij de kleur van de raamkozijnen en contrasterend met de heldere witte muren, hebben we gekozen voor een donker kleurenschema voor deze specifieke keuken.
LANDSCAPE keuken
LANDSCAPE keuken
LANDSCAPE keuken

Door de keuken in een nis in de muur te plaatsen en het blok en aanrecht over de randen van de muur te laten grijpen, konden we de keuken heel subtiel laten uitspringen. Door het muurelement na te bootsen, plaatsten we het eiland precies aan de overkant zodat de inductiekookplaat en de gootsteen dezelfde lijn volgen.

LANDSCAPE keuken
LANDSCAPE keuken

In overeenstemming met de ingetogen luxe uitstraling van het LANDSCAPE concept, hebben we ervoor gezorgd dat alle keukenapparatuur is uitgerust met in algehele kleurenschema. Een lichte korrel in de kasten en twee opvallende handvatten op de koelkast en vriezer, benadrukten het stijlvolle karakter van deze keuken. De handgrepen waren op maat gemaakt in koper, passend bij de detaillering in de keukenvloer.

Styling

Specificaties

Vervolg uw inpiratietour

Ontdek onze keukens

Bekijk onze keukens