interieur design

Schrijfstudio

In het hart van een klein dorp in Nederland ligt deze voormalige houtzagerij waarvoor we in 2012 de opdracht hadden gekregen om deze om te bouwen tot een eigentijdse luxueuze woning en werkplek. De klant wilde een ruimtelijk interieur dat een kalme sfeer ademde. Om dit te realiseren hebben we voor het interieurontwerp de woning optisch verdeeld door een muur met brede openingen aan weerszijde in de ruimte te plaatsen. Deze openingen verbinden de leef keuken met de woon- en eetkamer.
interieur piet boon

Om het gevoel van ruimte te versterken hebben we hoge deuren, een open woonkeuken en een extra grote open haard ontworpen. Naast gevoel van ruimte was het ook belangrijk om de prachtige kunst collectie te benadrukken. Hiervoor hebben we op maat gemaakte vast meubelwerk van eikenhout ontworpen en het interieur voorzien van een licht en neutraal kleurenpalet. Vanwege de frequentie van bezoek en het organiseren van diners, hebben we gekozen voor neutrale gietvloer dat uitkomt op de ruime patio.

Maak een afspraak

Bij Studio Piet Boon doen we ons uiterste best om onze klanten te leren kennen. Dit stelt ons in staat om een zo relevant mogelijk ontwerp te maken en verwachtingen te overtreffen. We verdiepen ons in de wensen en het doel van een project, elk ontwerp van Studio Piet Boon is maatwerk.