Ruimtelijke Gezinswoning

Ruimtelijke Gezinswoning

Deze ruimtelijke gezinswoning behoudt een gevoel van intimiteit, doordat het design gereduceerd is tot twee bovengrondse verdiepingen en een royaal souterrain. De toepassing van horizontale lijnen geeft het huis een ingetogen karakter, waarmee het afsteekt tegen de omliggende gebouwen. Het ritmische gebruik van Petersen stenen, een licht hellend dak en de toevoeging van betonwanden in zowel de gevel als de omliggende terrassen benadrukken het horizontale karakter. Voor het dak is een tegel gekozen van hetzelfde materiaal als de gevelstenen, eveneens met een robuust ontwerp. Die keuze draagt bij aan de uniforme ontwerptaal en geeft het huis een pure uitstraling.
Ruimtelijke Gezinswoning

De verhoogde begane grond biedt vrij zicht over het water en het L-vormige ontwerp van de woning mondt uit in een afgeschermd terras aan de tuinzijde. Voor zowel het interieur als het exterieur is een subtiele diversiteit aan materialen ingezet, om een consistente esthetiek in het huis te bewaren. De Ceppo natuursteen zorgt voor een rustige, gebalanceerde noot: geheel in harmonie met vorm en afwerking. De minimalistische sfeer krijgt een vleugje huiselijkheid door de inzet van zachte en natuurlijke kleuren.

Ruimtelijke Gezinswoning

Maak een afspraak

Bij Studio Piet Boon doen we ons uiterste best om onze klanten te leren kennen. Dit stelt ons in staat om een zo relevant mogelijk ontwerp te maken en verwachtingen te overtreffen. We verdiepen ons in de wensen en het doel van een project, elk ontwerp van Studio Piet Boon is maatwerk.