Numico headquarters

Numico Headquarters

Located in the World Trade Centre Schiphol lies the Numico- now Danone- head office. Tasked with the interior design of its public areas and office spaces in 2007, we aimed to create a distinguishing and recognizable presence within an existing multi-tenant building. Be taken by wellness interiors, the client brief was to translate such a sense of calm to a corporate environment. In doing so we created an inviting entrance by elevating the open plan reception area leading up to the open illuminated reception desk. Because it is a public area, we designed a screen in stainless steel mesh with big pivoted doors that can be opened during the day and can be closed at night.

Numico headquarters
Numico headquarters

As office visitors cannot advance directly from the reception area into the offices, we opted to create a spacious and welcoming waiting area outfitted with comfortable low seating arrangements surrounded by sheer curtains.

Numico headquarters with GIJS armchair
Numico headquarters
Numico headquarters with GIJS armchair
Numico headquarters with NIEK armchair and ANNE table
Numico headquarters

Mirroring the overall design and catering to the employee needs, the office spaces -located elsewhere- breathe the same friendly atmosphere as experienced in the public areas. Adding to this sense of calm and free of dissonance, we provided all the interior spaces with the same subdued light color scheme.

Numico headquarters with NIEK armchair
Numico headquarters with ANNE table, NIEK armchair and KLAAR lighting by Maretti
Numico headquarters

Make an appointment

At Studio Piet Boon we always put tireless effort into getting to know our clients. It allows us to deliver the most relevant designs and exceed expectations. As we delve into the wishes and the purpose of a project, each Studio Piet Boon design is tailor made.

Stay Tuned

Subscribe to our newsletter