Social Media & Content Marketeer

Studio Piet Boon is een wereldwijd opererende exterieur-, interieur- en product design studio erkend om het creëren van perfect evenwichtige ontwerpen. Ons multidisciplinaire team ontwerpt al meer dan vijfendertig jaar bekroonde, exclusieve privéwoningen, residentiële & zakelijke ontwikkelingen en horeca-ervaringen en ontwerpt daarnaast een uitgebreid assortiment aan producten voor iedere ruimte in huis.  Het Studio Piet Boon team bestaat uit ervaren ontwerpers, architecten en stylisten die zich inzetten voor het leveren van tijdloos design op wereldniveau. Studio Piet Boon is gevestigd in Oostzaan, ten noorden van Amsterdam.

VOOR TIJDELIJKE VERSTERKING (7 MND) VAN ONS MARKETING TEAM ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN FULLTIME

SOCIAL MEDIA & CONTENT MARKETEER

Passend binnen de stijl van Studio Piet Boon ben je verantwoordelijk voor uitwerking van de social strategie; het plannen en coördineren van alle content binnen onze social kanalen en de creatieve productie ervan. Je beheert de productieplanning, onderhoudt contact met de fotografen en coördineert iedere product- of projectshoot. Met jouw kennis van de nieuwste trends op het gebied van social media en je creatieve inzicht, werk je nauw samen met de art director en copywriter om de inspirerende content te creëren. Dit kan variëren van fotografie tot reels rondom projecten, producten en de design teams van de studio. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het community management en onderhoudt regelmatig contact met onze volgers. Het gaat echter niet alleen om esthetiek; de content moet ook inhoudelijk perfect aansluiten op onze doelgroepen om zo de best mogelijke resultaten te behalen. Met behulp van beschikbare analytics data weet je dan ook precies hoe je kunt sturen op groei en engagement binnen onze social kanalen en maak je resultaten overzichtelijk en meetbaar.

Functieprofiel

Je hebt een passie voor social media en alles wat ermee te maken heeft. Met jouw expertise weet je feilloos wat wel en niet werkt. Je bent een creatieve geest met oog voor detail en een sterk gevoel voor esthetiek en beeld. Daarnaast ben je een meester in het structureren van informatie. Je bent gewend om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren en weet precies wanneer je de samenwerking moet opzoeken met anderen. Met jouw oplossingsgerichte denkwijze ben je altijd bereid om net dat extra stapje te zetten. Van A tot Z ben jij de aangewezen persoon om een opdracht tot een succesvol einde te brengen.

Vaardigheden en ervaring

 • HBO werk-, denk- of ervaringsniveau met minimaal 5 jaar werkervaring
 • Plannen en organiseren zit echt in jouw DNA
 • Professioneel, ambitieus en bestand tegen werkdruk
 • Creatief met uitstekend gevoel voor beeld, kleur en een oog voor detail
 • Op de hoogte van de laatste trends op gebied van social media
 • Voorliefde en/of affiniteit met architectuur en interieur is een must
 • Uitstekende Nederlandse en Engelse vaardigheden

Wat biedt Studio Piet Boon

Een open en informele bedrijfscultuur met 13 nationaliteiten waarbij we het gezamenlijk belang vooropstellen. We vinden het belangrijk om het bedienen van onze klanten, in het high-end segment wereldwijd, te combineren met een oprechte en down-to-earth mentaliteit. Een ambitieuze, internationale organisatie met een rijke historie en een sterk merk. Op sociaal gebied organiseren we regelmatig feestjes en borrels, kun je twee keer per week na je werkdag trainen met een personal trainer en is er dagelijks een gezamenlijke, gezonde lunch. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleidingen, trainingen en inspiratie.

Herken jij jezelf? Sta jij open om mee te helpen bouwen aan de groei van Studio Piet Boon? Stuur dan nu snel je motivatie of stel jouw vraag per mail via lovetowork@pietboon.com.

Solliciteer voor Social Media & Content Marketeer

Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 2.
  Subscribe to Studio Piet Boon news
  Algemene voorwaarden*
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.