Partner Product Coordinator

Onderdeel van het merk en de ontwerpvisie is het samenwerken met gelijkgestemde merken en bedrijven die net als wij gepassioneerd zijn over het leveren van topkwaliteit. Deze partnerships resulteren in een breed palet aan zorgvuldig ontworpen producten voor alle woonruimtes die elkaar naadloos aanvullen. Het samenspel van onze producten onderstreept de beleving van Studio Piet Boon projecten als geheel, of voegen als los element een deel van onze signatuur toe aan elke ruimte.

Het Partner Product team beheert de samenwerkingen met externe partijen (licenties) en verzorgt in samenwerking met de andere disciplines binnen Studio Piet Boon een consistentie presentatie van alle producten.

De Partner Product Coordinator zal de volgende taken vervullen:

  • Ondersteunen partner product marketeers en meewerken aan de uitgezette strategieën voor onze productlijnen;
  • Opzetten, monitoren en analyseren van online en offline campagnes voor partner producten i.s.m. interne en externe partijen;
  • Het onderzoeken en ontwikkelen van salestools en POS materialen voor onze partners;
  • Uitvoeren/coördineren van events zoals: productlanceringen, dealerbijeenkomsten en netwerkmiddagen;
  • Het coördineren van creatie van content voor onze platformen in nauwe samenwerking met de afdeling marketing en communicatie.

Wie ben jij?

Een enthousiaste collega die het leuk vindt om in teamverband aan mooie projecten te werken. Je wordt enthousiast van mooie producten, houdt van gepassioneerde mensen om je heen en haalt voldoening uit het behalen van resultaten, analyseren van data en structureren van processen. Verder houd je van afwisseling in je werkzaamheden, ben je communicatief vaardig, flexibel, houd je van aanpakken en nieuwe uitdagingen. Kennis van Indesign en Photoshop zijn een pré. Je kunt goed zelfstandig, nauwkeurig en gedisciplineerd werken. Daarnaast kun je meerdere ballen tegelijk in de lucht houden.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie waarbij je betrokken bent bij het gehele proces om de producten van Piet Boon succesvol te kunnen vermarkten. Je werkt nauw samen met diverse disciplines en rapporteert aan de partner product marketeers van Studio Piet Boon.

Een open en informele bedrijfscultuur waarbij we het gezamenlijk belang voorop stellen. We vinden het belangrijk om het bedienen van onze klanten in het high-end segment te combineren met een down-to-earth mentaliteit. Een ambitieuze, internationale organisatie met een rijke historie en een sterk merk. Op sociaal gebied organiseren we regelmatig feestjes, borrels en andere activiteiten en is er dagelijks een gezamenlijke lunch.

Vaardigheden en ervaring:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met high end producten;
  • Kennis van- en ervaring van MS office. Adobe programma’s zoals Indesign en Photoshop zijn een pré;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Engelse en Nederlandse taal;
  • In bezit van rijbewijs B.

Ben jij die nieuwe collega die niet kan wachten om onderdeel uit te maken van ons fantastisch team? Stuur dan je motivatie en cv lovetowork@pietboon.com

Want to join our team

Apply For This Dream Job

Apply for this job