Finance Manager

Studio Piet Boon is een multidisciplinaire design studio. Wereldwijd actief en gespecialiseerd in totaalconcepten. Het in balans brengen van functionaliteit, schoonheid en individualiteit kenmerkt onze ontwerpen. Ons internationale design team ontwerpt indrukwekkende en met awards onderscheiden; appartementen en gebouwen voor projectontwikkelaars, particuliere woonhuizen, kantoren, restaurants, hotels, meubels, keukens en interieur producten. Studio Piet Boon is gevestigd in Oostzaan, ten noorden van Amsterdam.

VOOR OP ONZE FINANCE AFDELING ZIJN WIJ PER DIRECT OP ZOEK NAAR EEN FULLTIME

FINANCE MANAGER

Als Finance Manager en MT lid ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het financiële- en administratieve beleid binnen Studio Piet Boon m.b.t. vijf werkmaatschappijen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de maandafsluiting met financiële rapportages voor de directie, de jaarafsluiting en jaarlijkse begroting. Als Finance Manager werk je operationeel mee en biedt je ondersteuning op alle facetten van het financiële proces binnen ons bedrijf. Ook dagen we je uit om de processen verder te verbeteren! Je kunt prima werken volgens planning en met deadlines en je werkt hiervoor nauw samen met de Finance Administrator en Business Consultant en rapporteert aan de CEO.

Een greep uit de werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor het verzorgen van periodieke rapportages, P&L rapportages en het opstellen en aanleveren van de jaarrekening;
 • Je stuurt een Finance Administrator en een Business Consultant aan;
 • Je bent verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het ICT budget;
 • Je bent eerste aanspreekpunt voor externe partijen zoals de accountant en de Belastingdienst;

Functieprofiel

Je bent accuraat en analytisch sterk. Daarnaast ben je proactief en flexibel. Je neemt de verantwoordelijkheid en pakt taken zelfstandig op. Het is voor jou geen probleem om met diverse programma’s te werken en je bent vaardig met Excel & Exact Globe. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en bovendien goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.

Vaardigheden en ervaring

 • Je beschikt over een afgeronde WO opleiding richting Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie of SPD;
 • Minimaal 5 – 8 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met Exact Globe;
 • Goede kennis van analytical tools, zoals spreadsheets in Excel/Google of Power BI;
 • Accuraat, cijfermatig en analytisch zeer sterk, kritisch, initiatiefrijk en zelfstandig werkend;
 • Moet het vermogen hebben om complexe gegevens te analyseren, te definiëren en op te lossen;
 • Proactief, hands on en flexibele mentaliteit;
 • Uitstekende mondelingeen schriftelijke uitdrukkingsvaardigheidin de Nederlandse en Engelse

Wat bieden wij?

Een open en informele bedrijfscultuur met +/- 75 collega’s en 13 nationaliteiten waarin het gemeenschappelijk belang voorop staat. Wij vinden het belangrijk om het bedienen van onze klanten in het topsegment wereldwijd te combineren met een oprechte en nuchtere mentaliteit. Een ambitieuze, internationale organisatie met een rijke geschiedenis en een sterk merk.

Enkele sociale extraatjes zijn: regelmatig georganiseerde feestjes en borrels; twee keer per week een personal trainer na je werkdag; elke dag een gezamenlijke, gezonde lunch; en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding, training en inspiratie. Wanneer je wilt, kun je 20% van je werktijd op afstand inplannen.

Ben jij dat financiële talent die niet kan wachten om onderdeel uit te maken van ons team? Stuur dan je cv en motivatie naar: lovetowork@pietboon.com.

Solliciteer voor Finance Manager

Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 2.
  Subscribe to Studio Piet Boon news
  Algemene voorwaarden*
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.