Finance Manager

We zijn per direct op zoek naar een Finance Manager die eindverantwoordelijkheid is voor het vormgeven en implementeren van het financiële en administratieve beleid bij Studio Piet Boon, inclusief vijf dochterondernemingen.

Wie we zijn

Studio Piet Boon is een internationaal bekroonde ontwerpstudio, gespecialiseerd in exterieurs, interieurs en productontwerp. Het in balans brengen van functionaliteit, schoonheid en individualiteit kenmerkt onze ontwerpen.

Wat we doen

Ons multidisciplinaire team ontwerpt exclusieve woningen, zakelijke projecten en hospitality omgevingen, evenals een uitgebreide reeks producten voor elke ruimte in huis. We werken momenteel aan meer dan 50 projecten wereldwijd die zich uitstrekken over geografische en culturele grenzen – van appartementen in New York tot strandvilla’s in Antigua en van wintersportverblijven in Aspen en de Zwitserse Alpen tot residenties en hotels in Osaka en Miami. In samenwerking met internationale partners streven we naar authentieke, tijdloze ontwerpen die resoneren met de levensstijl, waarden en omgeving van onze klanten.

Jouw rol

Als Finance Manager en lid van het Management Team richt je je voornamelijk op de maandelijkse afsluitingen met financiële rapportages ten behoeve van de directie, de jaarafsluiting en de opstelling van de jaarlijkse begroting. Je levert een operationele bijdrage en biedt ondersteuning bij alle aspecten van het financiële proces binnen onze organisatie. Ook verwachten we dat je initiatief neemt om onze processen continu te optimaliseren en te verfijnen.

Je verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijkheid voor het samenstellen van periodieke rapportages en P&L-overzichten en voor het opstellen en indienen van de jaarrekening;
 • Als leidinggevende stuur je een Finance Administrator en een Business Consultant aan;
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de verzekeringsportefeuille en het ICT-budget;
 • Je bent het primaire aanspreekpunt voor externe partijen, waaronder de accountant en de Belastingdienst.

Jouw ervaring en karakter

Je brengt minstens 5 tot 8 jaar relevante werkervaring met je mee. Je werkt precies en hebt een scherp analytisch inzicht. Daarnaast ben je iemand die initiatief neemt, zelfredzaam is en zich soepel aanpast aan nieuwe situaties. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Je vaardigheden

 • Je hebt een WO-diploma in Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie of SPD;
 • Ervaring met Exact Globe is vereist;
 • Je beschikt over goede kennis van analytische tools, zoals geavanceerde Excel/Google-spreadsheets of Power BI;
 • Je moet complexe data kunnen analyseren en definiëren;
 • En je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Onze bedrijfscultuur

Je wordt onderdeel van een ambitieus, internationaal team binnen een organisatie met een rijke historie en een sterk merk. Onze cultuur is open en informeel, met ongeveer 70 collega’s en dertien nationaliteiten. Ons doel is om onze klanten een hoge kwaliteit service te bieden met een oprechte en nuchtere benadering.

Extraatjes

Geniet van voordelen zoals regelmatig georganiseerde bedrijfsuitjes en borrels, een personal trainer na werk, dagelijkse gezonde lunches, kansen voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om 20% thuis te werken.

Solliciteer

Ben jij de persoon die zichzelf herkent in dit profiel en die in onze inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de internationale groei van Studio Piet Boon? Stuur dan een mail naar Milena Stoskovic met je motivatie en cv naar: m.stoskovic@q-logic.nl of bel naar 06-46016397. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor Finance Manager

Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 2.
  Subscribe to Studio Piet Boon news
  Algemene voorwaarden*
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.