Ervaren Sales Manager Sanitair

Als internationaal gerenommeerde designstudio en specialist in totaalconcepten, ontwerpt Studio Piet Boon bijzondere exterieurs, interieurs en producten. Haar topsegment klantportfolio bestaat uit onder andere turn key privéwoningen, kantoorinrichting, hotels, restaurants en projectontwikkeling. De toonaangevende ontwerpen van Studio Piet Boon onderscheiden zich door het evenwichtig samenkomen van functionaliteit, esthetiek en individualiteit. De studio beschouwt het als haar missie om haar klanten voortdurend te inspireren en verwonderen.

 

Als aanvulling op het merk en de ontwerpvisie gaat de studio partnerschappen aan met gelijkgestemde merken en bedrijven die net zo gepassioneerd en toegewijd zijn aan het leveren van uitstekende kwaliteit. Deze samenwerkingen resulteren in een uitgebreid productportfolio binnen de verschillende woonruimtes: living, dining, keuken, badkamer, kantoor en outdoor. De producten vervolledigen de Studio Piet Boon-ervaring van elk project terwijl ze, wanneer ze afzonderlijk worden gebruikt, een stukje van het Studio Piet Boon-karakter toevoegen aan elke ruimte.

 

Voor de nieuw te openen Piet Boon badkamer ‘flagship’ store in Oostzaan zijn we op zoek naar een:

 

Ervaren Sales Manager Sanitair

 

De Piet Boon badkamer ‘flagship’ store bevindt zich naast onze keuken ‘flagship’ store en meubelshowroom in het hoofdkantoor van Studio Piet Boon in Oostzaan en toont de meest uitgebreide collectie van onze sanitair partners. In deze functie verwelkom je klanten en relaties uit binnen- en buitenland en ga je actief op zoek naar kansen binnen de B2B markt.

Met jouw commerciële inzicht en creatieve vaardigheden denk je mee met de klant over een passend ontwerp. Je verkoopt een bijzonder assortiment van verschillende Piet Boon producten in het hoge segment en helpt klanten de juiste keuze te maken tussen (creatieve) samenstellingen en mogelijkheden. Je presenteert op overtuigende wijze het merk, het assortiment en de diensten van Studio Piet Boon.

 

Tot je takenpakket behoort: 

 • Je bent de link tussen de sanitair partners en de klanten;
 • Verantwoordelijk voor omzet doelstellingen. Opvolgen, coördineren en rapporteren van verkoopresultaten (w.o. kwartaalrapportages, afwijkingen, omzetprognoses etc.);
 • Het actief genereren van new business binnen de B2B markt;
 • Het ontvangen en adviseren van nieuwe en bestaande klanten bij de aanschaf van de badkamer(producten);
 • Het opstellen van offertes;
 • Het begeleiden en doorverwijzen van klanten die geholpen zouden kunnen worden door de studio voor een breder interieurontwerp.

 

Je hebt ervaring in badkamerontwerp- en verkoop, je hebt sanitair kennis en bent nieuwsgierig naar de laatste trends. Je hebt oprechte interesse in de klant en je vindt het leuk om klanten te adviseren over sanitair, tegels en inrichting en je kunt je goed inleven in de klant. Het betreft hier een full time functie waarvoor je van dinsdag tot en met zaterdag beschikbaar bent. In deze functie rapporteer je aan de CEO.

 

Verder vragen we:

 • Minimaal HBO werk- en denk niveau;
 • Ervaring in het werken bij een high end merk en goede gesprekspartner voor onze klanten;
 • Relevant netwerk in de B2B markt (projectontwikkelaars/interior designers);
 • Uitstekende kennis van de huidige badkamer- en sanitair markt;
 • Je bent service-, kwaliteit-, en prijsgericht;
 • Je werkt zelfstandig en pakt zaken snel op;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheid in Nederlands en Engels;
 • Je hebt een enthousiaste, proactieve en actiematige houding.

 

Ben jij de persoon die zichzelf herkent in dit profiel en die in onze inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de internationale groei van Studio Piet Boon en de Piet Boon producten?

Stuur dan een mail met je motivatie en cv aan: lovetowork@pietboon.com

Want to join our team

Apply For This Dream Job

Apply for this job