Client Services Specialist

Studio Piet Boon is een multidisciplinaire design studio. Wereldwijd actief en gespecialiseerd in totaalconcepten. Het in balans brengen van functionaliteit, schoonheid en individualiteit kenmerkt onze ontwerpen. Ons internationale design team ontwerpt indrukwekkende en met awards onderscheiden; appartementen en gebouwen voor projectontwikkelaars, particuliere woonhuizen, kantoren, restaurants, hotels, meubels, keukens en interieur producten. Studio Piet Boon is gevestigd in Oostzaan, ten noorden van Amsterdam.

VOOR ONZE BATHROOM EN CLIENT SERVICES AFDELING ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN FULLTIME

CLIENT SERVICES SPECIALIST

Studio Piet Boon ziet graag reacties tegemoet van een gedreven hands-on professional, die met het Bathroom en Client Service team de operatie kan stroomlijnen en de efficiency van onze dienstverlening naar een hoger plan kan tillen. Hierbij zijn we op zoek naar een expert op het gebied van orderverwerking, inkoopprocessen, supply chain, (internationale) logistiek en customer service. Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar iemand die goed samen kan werken, met een “het kan altijd beter drive”, je bent alert, actief en beschikt over snel schakelend vermogen en beschikt over een relatiegerichte persoonlijkheid. Een mooie kans voor jou, als je het verschil wil maken in de inspirerende wereld van Studio Piet Boon.

Een greep uit de werkzaamheden

 • Uitvoeren van het totale proces van orderplanning en -verwerking van artikelen voor de inrichting van designprojecten met de primaire focus op badkamers. Bestellen, invoeren, verwerken en bewaken van dit orderverloop (inclusief levertijden) en het vastleggen hiervan in het (verkoop) informatiesysteem;
 • Verzorgen van het financiële management van gemaakte prijsafspraken, orderbevestigingen, facturatie en controleren van de aanbetalingen van orders;
 • Fungeren als intern aanspreekpunt en nauwe samenwerking met het cliënt services team, de designstudio en Badkamer Showroom om zowel bestaande als nieuwe klanten zo goed mogelijk te bedienen;
 • Onderhouden van contacten en goede relaties met leveranciers, partners en klanten;
 • Verlenen van perfecte service en waar nodig het correct behandelen van klachten;
 • Stroomlijnen van interne communicatie met betrokken afdelingen;
 • Rapporteren en acteren op KPI’s.

Functieprofiel

Om een toegevoegde waarde te kunnen zijn ben je klantgericht en heb je meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie. In dit team komen veel processen samen. Met het team bouw je aan efficiency en fantastische service, zowel naar interne stakeholders en collega’s, als naar klanten en externe partners. Je bent een uitermate servicegerichte en sociale persoonlijkheid die ervan houdt om een spin in het web te zijn en diverse zaken tegelijkertijd weet te regelen. Je werkt goed in kleine en grotere teams en bent resultaatgericht. Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel en je bent uiterst nauwkeurig.

Vaardigheden en ervaring

 • Exact Globe voor ordermanagement en financiële administratie is een pré;
 • Financiële processen als onderdeel van inkoop- en leveringstrajecten;
 • Zelfstandig kunnen werken in een dynamische werkomgeving;
 • Praktische ervaring met geautomatiseerde processen;
 • Internationale oriëntatie met liefst ervaring in de wereld van design in interieur en exterieur;
 • Kennis van export en logistieke processen;
 • Meerdere jaren ervaring met orderhandling, inkoop en ondersteuning van sales;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheid in Nederlands en Engels.

Wat bieden wij?

Een open en informele bedrijfscultuur met 13 nationaliteiten waarin we het gemeenschappelijk belang vooropstellen. Wij vinden het belangrijk om het wereldwijd bedienen van onze klanten in het topsegment te combineren met een oprechte en nuchtere mentaliteit. Een ambitieuze, internationale organisatie met een rijke historie en een sterk merk.

Enkele perks zijn: regelmatig georganiseerde feesten en borrels; twee keer per week een personal trainer na je werkdag; elke dag een gezamenlijke, gezonde lunch, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding, training en inspiratie en de mogelijkheid om 20% remote te werken.

Ben jij de persoon die zichzelf herkent in dit profiel en die in onze inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de internationale groei van Studio Piet Boon?

Stuur dan een mail met je motivatie en cv aan lovetowork@pietboon.com

Solliciteer voor Client Services Specialist

Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 2.
  Subscribe to Studio Piet Boon news
  Algemene voorwaarden*
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.