Client Director - Private Residences

Studio Piet Boon is een multidisciplinaire design studio. Wereldwijd actief en gespecialiseerd in totaalconcepten. Het in balans brengen van functionaliteit, schoonheid en individualiteit kenmerkt onze ontwerpen. Ons internationale design team ontwerpt indrukwekkende en met awards onderscheiden; appartementen en gebouwen voor projectontwikkelaars, particuliere woonhuizen, kantoren, restaurants, hotels, meubels, keukens en interieur producten. Studio Piet Boon is gevestigd in Oostzaan, ten noorden van Amsterdam.

VOOR OP ONZE SALES ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN FULLTIME

CLIENT DIRECTOR – PRIVATE RESIDENCES

Je maakt deel uit van het Sales team van Studio Piet Boon. Op ondernemende wijze ontwikkel en implementeer je strategische verkoopplannen binnen het ‘high-end residential’ segment. Je bouwt actief aan het netwerk van nieuwe en bestaande klantrelaties in binnen- en buitenland, met als doel nieuwe opdrachten aan te trekken. Op een motiverende wijze werk je nauw samen met de project managers en designers van de studio aan het bedienen van onze klanten. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het proactief managen en bestendigen van de klantrelatie en het identificeren en ontwikkelen van aanvullende commerciele mogelijkheden.

Functieprofiel

Je bent een innemende en overtuigende persoonlijkheid met een aantoonbaar verfijnde smaak en gevoel voor stijl. Het gestructureerd zoeken naar nieuwe klanten is jouw grootste drijfveer, en je laat je niet uit het veld slaan door afwijzingen. Je zorgt voor een prettige omgeving waarin de klant zich thuis voelt en verleent optimale service. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de doelstellingen op het gebied van sales-, presentatie- en klantgerichtheid behaald worden.

Vaardigheden en ervaring

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • 5-10 jaar werkervaring in een luxury sales rol in interieur, architectuur, design of fashion branche en/of een breed netwerk binnen de high-end doelgroep vanuit andere branches;
 • Bij voorkeur kennis van los meubilair, producten, materialen, stoffen en merken;
 • Gedegen kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van design in binnen- en buitenland;
 • Ervaring in het werken met high-end klanten op nationaal en internationaal niveau;
 • Beschikken over uitstekend organisatietalent en kunnen werken met deadlines en omgaan met stressvolle situaties;
 • Goed in een team kunnen werken met verschillende disciplines en hierin een coördinerende rol vervullen;
 • Zelfstandige werkhouding en pro-activiteit;
 • Perfecte mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands enEngels, bij voorkeur aangevuld met één van de volgende talen: Frans, Duits, Italiaans of Spaans.

Wat biedt Studio Piet Boon?

Een open en informele bedrijfscultuur met 13 nationaliteiten waarin we het gemeenschappelijk belang vooropstellen. Wij vinden het belangrijk om het wereldwijd bedienen van onze klanten in het topsegment te combineren met een oprechte en nuchtere mentaliteit. Een ambitieuze, internationale organisatie met een rijke historie en een sterk merk.

Enkele social perks zijn: regelmatig georganiseerde feesten en borrels; twee keer per week een personal trainer na je werkdag; elke dag een gezamenlijke, gezonde lunch, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding, training en inspiratie en de mogelijkheid om 20% remote te werken.

Herken jij jezelf? Sta je open om mee te bouwen aan de groei van Studio Piet Boon? Stuur je CV EN motivatiebrief portfolio per e-mail naar lovetowork@pietboon.com, , of bel Sandra van Trappen (HR) voor meer informatie op 020-7220020.

Solliciteer voor Client Director Private Residences

Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 2.
  Subscribe to our newsletter
  Terms*
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.