Client Director - Private Residences

Client Director - Private Residences

 

Verantwoordelijkheden:

Je maakt deel uit van het Sales & Marketing team van Studio Piet Boon. Op ondernemende wijze ontwikkel en implementeer je strategische verkoopplannen binnen het ‘high-end residential’ segment. Je bouwt actief aan het netwerk van nieuwe en bestaande klantrelaties in binnen- en buitenland, met als doel nieuwe opdrachten aan te trekken. Op een motiverende wijze werk je nauw samen met de project managers en designers van de studio aan het bedienen van onze klanten. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het proactief managen en bestendigen van de klantrelatie en het identificeren en ontwikkelen van aanvullende commerciele mogelijkheden.

 

Functieprofiel:

Je bent een innemende en overtuigende persoonlijkheid met een aantoonbaar verfijnde smaak en gevoel voor stijl. Het gestructureerd zoeken naar nieuwe klanten is jouw grootste drijfveer, en je laat je niet uit het veld slaan door afwijzingen. Je zorgt voor een prettige omgeving waarin de klant zich thuis voelt en verleent optimale service. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de doelstellingen op het gebied van sales-, presentatie- en klantgerichtheid behaald worden.

 

Vaardigheden en ervaring:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • 5-10 jaar werkervaring in een luxury sales rol in interieur, architectuur, design of fashion branche en/of een breed netwerk binnen de high-end doelgroep vanuit andere branches;
  • Bij voorkeur kennis van los meubilair, producten, materialen, stoffen en merken;
  • Gedegen kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van design in binnen- en buitenland;
  • Ervaring in het werken met high-end klanten op nationaal en internationaal niveau;
  • Beschikken over uitstekend organisatietalent en kunnen werken met deadlines en omgaan met stressvolle situaties;
  • Goed in een team kunnen werken met verschillende disciplines en hierin een coördinerende rol vervullen;
  • Zelfstandige werkhouding en pro-activiteit;
  • Perfecte mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, bij voorkeur aangevuld met één van de volgende talen: Frans, Duits, Italiaans of Spaans.

Ben jij de persoon die in een inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de groei van Studio Piet Boon wereldwijd?

Stuur dan een mail met je motivatie en cv (incl. pasfoto) naar: lovetowork@pietboon.com

Want to join our team

Apply For This Dream Job

Apply for this job