Client Director Corporate

Als internationaal gerenommeerde designstudio en specialist in totaalconcepten, ontwerpt Studio Piet Boon bijzondere exterieurs, interieurs en producten. Haar topsegment klantportfolio bestaat uit onder andere corporate projecten zoals hotels, restaurants, kantoorinrichtingen en projectontwikkeling en turn key privéwoningen. De toonaangevende ontwerpen van Studio Piet Boon onderscheiden zich door het evenwichtig samenkomen van functionaliteit, esthetiek en individualiteit. De studio beschouwt het als haar missie om haar klanten voortdurend te inspireren en verwonderen.

Voor versterking van ons Sales Team zijn wij op zoek naar een fulltime:

CLIENT DIRECTOR CORPORATE

In de rol van Client Director Corporate binnen Studio Piet Boon maak je deel uit van het Sales team. Op ondernemende wijze ontwikkel en implementeer je strategische verkoopplannen binnen het ‘high-end corporate’ segment. Je bouwt actief aan het netwerk van nieuwe en bestaande klantrelaties in binnen- en buitenland, met als doel nieuwe Studio opdrachten aan te trekken. Op een motiverende wijze werk je nauw samen met de project managers en designers van de studio aan het bedienen van onze klanten. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het proactief managen en bestendigen van de klantrelatie en het identificeren en ontwikkelen van aanvullende commerciele mogelijkheden met als focuspunt de markt van projectontwikkelaars.

Wat verwachten wij van jou

Je bent een overtuigende persoonlijkheid die naast het onderhouden van bestaande relaties ook gestructureerd zoekt naar nieuwe klanten. Je zorgt voor een prettige omgeving waarin de klant zich thuis voelt en je zorgt er samen met je collega’s voor dat de doelstellingen op gebied van sales-, presentatie- en klantgerichtheid behaald worden.

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een sales rol met high-end klanten op nationaal en/of internationaal niveau;
 • Bij voorkeur een breed netwerk binnen de high-end corporate doelgroep;
 • Affiniteit met ontwikkelingen op het gebied van design in binnen- en buitenland;
 • Beschikken over uitstekend organisatietalent, kunnen werken met deadlines en omgaan met stressvolle situaties;
 • Goed in een team kunnen werken met verschillende disciplines en hierin een coördinerende rol vervullen;
 • Zelfstandige werkhouding en pro-activiteit;
 • Ervaring met het zelfstandig afsluiten van deals;
 • Perfecte mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. 

Wat biedt Studio Piet Boon?

Een open en informele bedrijfscultuur met 13 nationaliteiten waarin we het gemeenschappelijk belang vooropstellen. Wij vinden het belangrijk om het wereldwijd bedienen van onze klanten in het topsegment te combineren met een oprechte en nuchtere mentaliteit. Een ambitieuze, internationale organisatie met een rijke historie en een sterk merk.

 

Enkele social perks zijn: regelmatig georganiseerde feesten en borrels; twee keer per week een personal trainer na je werkdag; elke dag een gezamenlijke, gezonde lunch, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding, training en inspiratie en de mogelijkheid om 20% remote te werken.

Herken jij jezelf? Sta je open om mee te bouwen aan de groei van Studio Piet Boon? Stuur je CV, motivatiebrief of portfolio per e-mail naar lovetowork@pietboon.com, of bel Sandra van Trappen (HR) voor meer informatie op 020-7220020.

Solliciteer voor Client Director Corporate

Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 2.
  Subscribe to Studio Piet Boon news
  Algemene voorwaarden*
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.