Accountmanager Piet Boon en Linteloo

Deze vacature betreft een positie bij onze productpartner die de Piet Boon meubelcollectie beheert.

 

Functieomschrijving

Voor de Piet Boon meubellijn en Linteloo zijn wij op zoek naar een ervaren en energieke Accountmanager.

Je bezoekt en onderhoudt de relaties met belangrijke dealers. Daarnaast bouw en onderhoud je het dealernetwerk van de Linteloo en Piet Boon collectie in Nederland. Je werkt hierbij nauw samen met de collega’s van de binnendienst. Je traint en enthousiasmeert de dealers. Je zoekt en onderhoudt contacten met nieuwe dealers. Op gezette tijden ga je mee naar de internationale beurzen.

Je rapporteert direct aan de Managing Director van Interior Labels en Linteloo. 

Profiel

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Je neemt initiatief en hebt een enthousiaste en energieke persoonlijkheid.
  • Je hebt ongeveer 5 jaar relevante werkervaring waarvan bijvoorkeur een aantal jaar in een internationale werkomgeving.
  • Affiniteit met design en vormgeving mag niet ontbreken.
  • Je beschikt over een brede culturele achtergrond dat je tot een interessante gesprekspartner maakt voor je contacten.
  • Je beheerst het Nederlands uitstekend en hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Engelse en Duitse taal.
  • MS Office heeft geen geheimen voor je en je bent gewend met ERP-programma’s te werken.
  • Je bent communicatief vaardig, proactief, flexibel, accuraat en in staat gestructureerd en klantgericht te werken in teamverband.
  • Jouw enthousiasme voor de collecties weet je moeiteloos over te brengen op agenten en klanten.

Aanbod

Een afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid binnen een groeiend bedrijf. Naast een marktconform salaris en bonusregeling word je standaard uitgerust met een telefoon, laptop en bedrijfsauto. Ons bedrijf kenmerkt zich door de korte lijnen en informele sfeer.

Stuur je reactie naar Berbera Vogel. E-mail: berbera@linteloo.nl

Wij bieden

Het betreft een veelzijdige functie op een mooie locatie en met een gedreven team waarin ruimte is voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Linteloo is een Nederlands high-end meubelmerk met een internationaal karakter. Daarnaast is het bedrijf achter Linteloo ook verantwoordelijk voor de Piet Boon meubelcollectie. De meubels uit de Piet Boon collectie zijn stuk voor stuk tijdloos en hebben een kosmopolitische uitstraling. Ons hoofdkantoor in Zeist wordt bemand door een enthousiast team. Op hetzelfde adres bevindt zich de Linteloo showroom waar consumenten en dealers hartelijk worden ontvangen.

Want to join our team?

Apply For This Dream Job!

Apply for this job

Stay Tuned

Subscribe to our newsletter